Szakértőink

Szakértőink

Csiki Mariann

Mozgásfejlesztő gyermekjóga oktató.

A Jóga Móka módszer alapítója. "Életem céljának érzem a gyermekjóga alkalmazást, amely számomra nem csak móka, hanem tudatos és felelősségteljes alázatos elhívatás."
jogamoka.hu

Esztergályos Cecília

Színész festő és kerámia művész.

Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész. Kevesen tudják, hogy a művésznő mindennapi életének szerves része a képzőművészet.

Finy Petra

Író, költő.

Valós, mindennapi problémákra kínálnak megoldást Petra csodálatos könyvei. "Gyerekkönyvei a kényes témákat helyezik középpontba, mint például A tesó-ügy, az Ovi-ügy és A doki-ügy. A Rufusz Rafael-sorozat kötetei pedig humoros és gyógyító mesék rossz evőknek és rossz alvóknak."
finypetra.blogspot.hu

Szabó Emese

gyógypedagógus, pszichopedagógus, DSZIT mozgásterapeuta.

Emese nap, mint nap gyerekek tucatjait fejleszti, segíti fantasztikus személyiségével és egyedülálló tudásával és tapasztalatával.

Vida Ágnes

pszichológus

Gyermeknevelésről, várandósságról szóló blogját naponta átlagosan tízezren olvassák. 3 könyve jelent meg magyar nyelven, Babapszichológia c. könyve bestseller lett, Álomba Ringató Praktikák c. könyvét szlovák és német nyelven is kiadták. Jelenleg előadásokat, tréningeket tart, tanácsadóként dolgozik.
kismamablog.hu